top of page
  • jonesmarkmj073

Hoe snel zoeken naar contacten die zijn opgeslagen in de Outlook-app?


We vertrouwen allemaal uitzonderlijk op onze Outlook-accounts om onze dagen door te brengen, belangrijke informatie uit te wisselen, belangrijke datums, vergaderingen en evenementen op te slaan om contacten op ons Outlook-account te maken. Of je nu honderden of duizenden contacten hebt opgeslagen in Outlook, het kan lastig zijn om de juiste persoon te zoeken om ze belangrijke informatie te sturen of om gewoon hun info te zien. Dit is de reden waarom de Outlook-applicatie u de gemakkelijkste methode biedt om in een oogwenk te zoeken naar de mensen of contacten die in uw Outlook-account zijn opgeslagen.


Als u wilt weten hoe u contacten in Outlook kunt opslaan of als u wilt weten hoeveel contacten u in hun account kunt opslaan, Contact Outlook.

Als u goed thuis bent in het proces van het toevoegen van contacten, maar nieuwsgierig bent naar hoe u snel een contactpersoon of persoon op uw Outlook-account kunt zoeken via de Microsoft Outlook-app, volg dan nu de onderstaande stappen in dit artikel.


Stappen om snel contacten te zoeken die zijn opgeslagen in de Outlook-app


  1. Open de Outlook-applicatie op het scherm door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad.

  2. Ga naar de onderkant van de Outlook-app en selecteer de sectie MENSEN met het MENSEN-figuurpictogram ernaast.

  3. U ziet de contactenlijst die is opgeslagen in Outlook op het scherm, ga naar de bovenkant van de contactenlijst en ga met de muis naar het veld CONTACTPERSONEN ZOEKEN.

  4. U kunt ook tegelijkertijd op de CNTRL- en E-toets drukken om het vak Contactpersoon zoeken te openen en de zoekopdracht te verfijnen.

  5. Typ de naam van de persoon, zijn nummer of relevante informatie en druk op enter.

  6. U kunt telefoonnummers, bedrijfsnamen, e-mailadressen en thuis- of kantooradressen zien die zijn opgeslagen in het kaartformulier op het scherm.

Er zijn verschillende handige tools en functies aanwezig in elke Microsoft Outlook-app.Als u meer wilt weten over andere functies, neem dan nu contact met ons op via ons Outlook-helpcentrum. Onze Outlook-agenten werken dag en nacht om u eersteklas services te bieden en staan erom bekend klanten te helpen met de meest effectieve en nauwkeurige oplossingen. Als u hulp zoekt met Mijn Outlook Account Herstellen, neem dan nu contact met ons op via telefoon, e-mail of chat..



bottom of page