top of page
  • jonesmarkmj073

Hoe te voorkomen dat Outlook de map met verwijderde items leegt?


Outlook is een wereldberoemde naam die een van de beste e-mailuitwisselingsplatforms ter wereld biedt. U kunt eenvoudig e-mails verzenden of ontvangen via de Outlook-app of door naar outlook.com te gaan via een webbrowser. U krijgt verschillende tools en functies met een Outlook-account waarmee u efficiënt kunt blijven en dagelijkse taken probleemloos kunt uitvoeren. U kunt de e-mails binnen het Outlook-account ook beheren door bepaalde e-mails probleemloos te verplaatsen en te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op uw Outlook-account en de deur naar oneindigheid gaat meteen open. Outlook-gebruikers vertrouwen op hun accounts voor dagelijkse activiteiten, zoals het beheren van zaken en communiceren met mensen, daarom kan het vergeten van het wachtwoord van het Outlook-account grote zorgen baren. Als u Wachtwoord Vergeten Outlook hebt, belt u ons op ons Outlook-nummer en krijgt u direct hulp om het te herstellen.


Het beheer van e-mails is heel eenvoudig, u kunt onnodige e-mails verwijderen en verwijderen door ze naar de map met verwijderde items te verplaatsen. Bovendien kunt u ook een instelling inschakelen die automatisch alle items in de map met verwijderde items verwijdert bij het afmelden om wat extra ruimte te besparen.


Als u deze instelling gebruikt maar Outlook.com wilt uitschakelen om de map met verwijderde items automatisch te legen, volgt u nu de onderstaande stappen.


Stappen om te voorkomen dat Outlook.com de map met verwijderde items leegt


  1. Open een Outlook-account in een webbrowser door naar www.outlook.com te gaan.

  2. Nadat u bent aangemeld, klikt u bovenaan op het COG-pictogram en selecteert u ALLE INSTELLINGEN BEKIJKEN.

  3. Zorg ervoor dat de EMAIL-optie aan de linkerkant is geselecteerd en klik vervolgens op BERICHTBEHANDELING.

  4. Schakel nu het selectievakje uit naast de optie MIJN VERWIJDERDE ITEMS LEGEN optie onder de optie WANNEER UITLOGGEN.

Outlook biedt het beste platform om e-mails uit te wisselen, maar het is niet zonder problemen, dus als u problemen ondervindt met uw Outlook-account, bel dan gewoon het Bellen Outlook-ondersteuningscentrum voor onmiddellijke hulp. We helpen u met uw Outlook-gerelateerde problemen en lossen eventuele problemen onmiddellijk op. U kunt ook verbinding maken met onze Outlook-agenten via chat of e-mail.


bottom of page