top of page
  • jonesmarkmj073

Hoe een contactpersoon op Outlook Mail-account eenvoudig te blokkeren?

Updated: Sep 3, 2020


Outlook-mail is de meest populaire en meest gebruikte mailtoepassing aller tijden die wordt gebruikt om de taak van het effectief en efficiënt verzenden en ontvangen van e-mails te vergemakkelijken. Op een bepaald moment wordt het echter ook geconfronteerd met bepaalde fouten en glitches die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van de specifieke service, zoals spammers die een spambericht maken en het naar de verschillende gebruikers over de hele wereld sturen. Een van die veelgestelde vragen van gebruikers is hoe iemand een contactpersoon op de Outlook-mailaccount gemakkelijk kan blokkeren. Heeft u ook last van de bovengenoemde fout of een ander probleem met betrekking tot uw account? Voel je vrij om een gesprek te voeren met Outlook Telefoonnummer +31-205320641.


Stappen om een contact op Outlook-mailaccount te blokkeren, worden hieronder vermeld: -


  • U moet Microsoft Outlook openen met een van de webbrowsers van uw keuze door uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.

  • Zorg ervoor dat u de bètaversie van Outlook gebruikt, die een iets andere set opties gebruikt dan de normale Outlook-website.

  • U moet het persoon-vormige pictogramtabblad selecteren dat zich in de linkerbenedenhoek van de pagina bevindt, waardoor een lijst met geopende contacten wordt geopend.

  • Blader door de lijst met contacten en selecteer een contact dat u wilt blokkeren en klik op hun naam in de lijst.

  • Eindelijk moet u op de verwijderoptie klikken, hierdoor wordt de contactpersoon verwijderd en kan hij / zij geen e-mails meer verzenden of ontvangen.


Dit zijn de punten om een contact op het Outlook-mailaccount eenvoudig te blokkeren. Als u meer informatie nodig heeft over eventuele belemmeringen met betrekking tot uw account, hoeft u alleen maar naar Mijn Outlook Account Herstellen te zoeken en direct het antwoord op uw vraag te krijgen. En als het zoeken bij toeval niet de gewenste resultaten oplevert, kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met ons professionele en gecertificeerde team van ingenieurs. Raak dus niet in paniek en maak contact met ons zonder enige aarzeling of ongemak.

14 views0 comments
bottom of page