top of page
  • jonesmarkmj073

Hoe verwijderde e-mails herstellen uit de map met verwijderde items in Outlook?

Nadat een e-mail is verwijderd, verzendt Outlook het verwijderde item naar de map Verwijderde items. Deze map is toegankelijk voor Outlook-gebruikers om de e-mails binnen 30 dagen te herstellen. Maar wat gebeurt er als u e-mails verwijdert uit de map Verwijderde items en ze toch wilt herstellen? Het antwoord is simpel: het gaat naar de map Recover items; om toegang te krijgen tot deze map en e-mails te herstellen die zijn verwijderd uit de map Verwijderde items, leest u dit artikel van Outlook Telefoon Nederland nu.


STAPPEN OM E-MAILS TE HERSTELLEN DIE UIT DE MAP VAN VERWIJDERDE ITEMS VAN OUTLOOK zijn verwijderd


  1. Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u de webversie van Outlook gebruikt in plaats van de Outlook-toepassing, aangezien deze niet beschikbaar is in toepassingen.

  2. Start nu Outlook in uw webbrowser en open de Inbox van uw Outlook-account.

  3. Ga nu met de muis naar het linkerdeelvenster van Outlook en selecteer de map DELETED ITEMS met een BIN-pictogram ernaast van het account.

  4. Ga vervolgens met de muis naar de bovenkant van de berichtenlijst en klik op de koppeling ITEMS VERWIJDERD UIT DEZE MAP HERSTELLEN met een pictogram OPENEN BAK op het scherm.

  5. De map Herstelbare items wordt op het scherm geopend. Hier ziet u alle verwijderde e-mails van de afgelopen 30 dagen.

  6. Selecteer de e-mails die u wilt herstellen door op het vak aan de linkerkant te klikken.

  7. Om meerdere e-mails te selecteren, klikt u op de CNTRL-knop en selecteert u alle e-mails die u wilt herstellen.

  8. Om een reeks e-mails te selecteren, houdt u de SHIFT-toets ingedrukt; selecteer de eerste e-mail in de reeks en selecteer vervolgens de laatste e-mail in de reeks terwijl u de SHIFT-toets ingedrukt houdt.

  9. Klik vervolgens op de knop HERSTELLEN bovenaan het scherm met een PIJL-pictogram.

  10. Zorg ervoor dat u op de knop BEVESTIGEN klikt om verwijderde e-mails te herstellen in de map Herstelbare items in de map Verwijderde items.



Als u problemen met uw Outlook-account wilt melden of hulp wilt bij het gebruik van een van de Outlook-functies, bel dan nu onze Outlook-hulplijn. Wij bieden diverse faciliteiten zoals methoden Outlook Wachtwoord Herstellen en staan onze klanten efficiënt bij door het probleem te beoordelen en direct op te lossen.



bottom of page